اخبار و رویدادها

روش صحیح استفاده از روغن فرابکر چیست؟

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال
 

درست است که روغن فرابکر نقط دود پایین تری نسبت به سایرانواع روغن دارد (نقطه دود به دمایی گفته می شود که روغن شروع به دودکردن با  بوی نامطبوع میکند) اما این روغن، خالص ترین شکل نوع روغن است ودرطی فرایند تولید از مواد شیمیایی و گرما برای استخراج آن استفاده نمی شود.

لذا ویتامین ها وموادمغذی وطعم وبوی خودرا به مراتب بهتر ازسایرانواع روغن حفظ می کند. روغن فرابکر در پخت و پز، سالاد ،تفت دادن و سرخ کردن با حرارت ملایم مورد استفاده قرار می گیرد. استفاده از روغن فرابکر در حرارت با شعله  زیاد و  یا  بطورمثال  درهنگام استفاده از دستگاه  سرخ کن به هیچ وجه توصیه نمی شود. جالب است بدانید دمای استاندارد برای سرخ کردن غذا با روغن 120  درجه سانتیگراد است و برای سرخ کردن بیشترو عمقی مرغ و گوشت حداکثر دمای 180 درجه برای حفظ سلامتی پیشنهاد می شود و نقطه دود روغن های فرابکر حداکثر 190 درجه می باشد. با شعله کم و مدت زمان کمی بیشتر در استفاده از هر گونه روغنی برای سرخ کردن در حفظ سلامتی خود کوشا باشید.