اخبار و رویدادها

آنچه از تفاوت کیفیت روغن های پرس سرد با سایر روش های روغن کشی باید بدانید

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال
 

در صنعت روغن کشی تکنیک های متعددی جهت استخراج به کار گرفته می شود که استخراج به روش پرس سرد و روش حلال(تصفیه) ، از معمول ترین برای روغن کشی روغن های گیاهی هستند.

روغن تهیه شده  به  روش پرس سرد به روغنی گفته می شودکه  با روش های  مکانیکی  بدون حرارت  و  بدون استفاده از حلال های شیمیایی گرفته  شود که این روغن اسید های چرب ضروری  (ازجمله امگا۳و۶و…) ، آنتی اکسیدان های طبیعی ، استرول ها  ( ضد کلسترول بد)  وسایرترکیبات مغذی را در خود  نگه می دارد و دارای بو، طعم ، رنگ  وارزش غذایی بالایی است  وبا این خصوصیات نقش موثری در پیشگیری و درمان انواع بیماری های(قلبی عروقی، عصبی،کبد،کلیه ها،آلزایمر،سلامت پوست و موو فشارخون و…)را ایفا می کند.درحالیکه روغن تصفیه طی فرایندهای  شیمیایی و حرارتی طعم وبوی خود را  از دست داده  و بعضی از ترکیبات  موثر موجود درآن از بین رفته است ، به همین دلیل کیفیت آن  به مراتب  پایین تر ازروغن های پرس سرد است.  امروزه با  بالارفتن سطح آگاهی مردم مبنی  براثرات  نامطلوب مواد شیمیایی مورد استفاده درروش روغن کشی با حلال(تصفیه شده)،تقاضا جهت مصرف روغن های پرس سرددرحال افزایش است.به طورکلی سطح کیفی این روغن ها از روغن های مشابه تصفیه شده بالاتراست وازآنجا که روغن پرس سرد عاری از اسید های چرب ترانس و غنی از آنتی اکسیدان های طبیعی است ، مصرف آن در رژیم غذایی خانوار سالم توصیه می گردد.